Smörkola-liknande godis och klimatutbildning!!

Anledningen till att det inte blivit några nya inlägg är att jag är sjuk! Jag har bara ätit bananer och annan frukt i några dagar och det är ju inte så mycket att blogga om. Men jag är på bättringsvägen och om ett par dar så kommer det säkert upp något smarrigt recept:)

Jag vill tipsa om klimatutbildning i Lund, på Gunnesbo Gård. Dit kommer du med stadsbusslinje 4 mot Gunnesbo. Det blir klimatföreläsningar och massa annat plus veganmat! Jag är sen ute med att tipsa, för den börjar idag. Men imorgon klockan 10.00 kan man vara där på nytt :)
Jag skulle dit om jag inte gått och blivit sjuk:(

Jag vill också tipsa om jättejättegott godis!! Jag fick smaka det på Naturgott här i Kristianstad, en jättebra naturaffär med allt från torkad frukt och nötter till bönor och linser till ett stort utbud av té! De har även ett litet utbud av ekologisk färsk frukt och grönt och ekologiska drycker. Och veganost, veganskinka etc! Jag kan fortsätta att skriva vad de har men stick dit istället:)
Godiset:
Färska dadlar
Valnötter
Mörkt choklad
Kärna ur dadlarna, och lägg valnötsbitar där kärnan låg. Tryck ihop. Smält mörk choklad och doppa dadlarna, låt torka och servera. Mmm, jag tycker det påminner om chokladtäckt smörkola!

2 kommentarer:

AmandaE sa...

jag har precis ätit massa knäckebröd med avokado och tomat. fruktansvärt gott! TACK för tipset finaste!

Martin sa...

Men bananer är ju supergott! :P

Jag är på väg i natten via buss till Lund, jag måste hinna fram!