Gott nytt år

Idag åt jag väldigt god mat. Njöt av varje tugga. Tog ingen bild, men lille Singo får pryda det här inlägget. Hoppas att ni alla har haft en bra och rolig nyårsafton, det har jag haft. Det har varit märkligt tyst från de flesta bloggar under mellandagarna, haha. Jag hade ingen nyårssupé, det blev tacos, och till kvällen lagade jag och tre killar chili som det skulle bjudas på. Den var tydligen mycket god... I vilket fall som helst -här kommer receptet från idag!

8 sparrisstjälkar
2 små vitlöksklyftor
ca 2 msk fryst basilika
2 msk olja
1 msk balsamvinäger
½ avokado

Skär sparrisen i bitar, koka i saltat vatten några minuter. Hacka vitlöken och stek med olja och basilika. Häll ner sparrisen och balsamvinäger. Låt steka några minuter. Servera med hackad avokado och ringla gärna över lite balsamvinäger och god olja.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hittade precis hit. Googlade på veg. recept.
Måste bara säga, vilken fin sida! Jag blev så inspirerad till att laga en massa god mat! :D

Kram,
Anna